22 Eylül 2014 Pazartesi

HTC Sense Klavye Google Play’de Yayınlandı

Android’de son trend üreticilerin mobil cihazlarda yer verdiği çekirdek uygulamaları Google Play’e taşıması oldu. Motorola uzun süreden beri bunu uygularken, Sony ve HTC de bazı uygulamalarını Google Play’e taşımaya başladı.
Akıllı telefon ve tabletlerde yer alan uygulamaların Google Play’de yayınlanması hem üretici hem de kullanıcı lehine bir gelişme. Kullanıcı akıllı telefonu için üreticiden yılda bir gelecek olan güncellemeyi beklemeden sisteme dahil edilen pek çok uygulamayı bu sayede güncel tutabiliyor. Yine üreticiler uygulamalarda sağlanan gelişmeleri mevcut yazılım güncellemesine dahil etmek yerine Google Play’de daha basit bir yöntemle kullanıcılara ulaştırıyor.

BlinkFeed ve HTC Zoe’yi Google Play’e dahil eden HTC bu defa Sense 6.0’da yer verdiği en güncel klavye uygulamasını uygulama mağazasında listeledi. One M8, One M7 ve yeni Desire cihazlarla uyumlu  olan klavyeye Google Play üzerinden erişebilirsiniz.

HTC kullanıcıları bundan sonraki süreçte klavyeye sunulacak yenilikler için yazılım güncellemesi beklemek zorunda kalmayacak. İleride HTC’nin daha fazla uygulamanın Google Play’e taşıması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder